GÖRÜNTÜLÜ

Nisêbîn Belediye Eşbaşkanları mazbatalarını aldı

Mazbatasını alan Nisêbîn Belediyesi Eşbaşkanlarından Gülbin Şahin Dağhan, “Belediyemizi kayyumun elinden alalım ve ona hep birlikte sahip çıkalım” diyerek halkı belediyeye kadar beraber yürümeye davet etti.

DEM Parti'nin yüzde 13.78 oy alan AKP karşısında yüzde 75.8 oy oranı ve 20.184 oy farkı ile ezici bir zaferle kazandığı Mêrdîn’in Nisêbîn ilçesi Belediye Eşbaşkanları Gülbin Şahin Dağhan ve Selahattin Ay bugün mazbatalarını aldı.

DEM Parti Mêrdîn milletvekili Kamuran Tanhan, yerlerine kayyum atanan Nisêbîn Belediyesi Eşbaskanları Semire Nergiz ve Ferhat Kut ile DEM Parti il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla adliye önünde yapılan kısa açıklamada Nisêbîn Belediyesi Eşbaşkanı Gülbin Şahin Dağhan, halkı belediyeyi toplu biçimde devralmak için yarın saat 11.00'da DEM Parti Nisêbîn ilçe binası önünde toplanmaya ve belediyeye kadar beraber yürümeye davet etti.

Gülbin Şahin Dağhan, şunları belirtti: "Biliyorsunuz mazbatalarımızı almamız gecikti. Az önce teker teker encümen arkadaşlarımızın da almasıyla bu süreci tamamlamış olduk. Daha önce de söylediğimiz gibi biz bu mazbataları halkımıza armağan ediyoruz. Gelin yarın saat 11.00'da DEM Parti Nusaybin ilçe binasının önünde toplanalım, hep beraber yürüyerek belediyemize gidelim. Belediyemizi kayyumun elinden alalım ve ona hep birlikte sahip çıkalım. Nusaybin halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. “